C.T.H. 147_Bmw_M4_431_pk_550_nm_foto_banner_met_tekst.jpg
C.T.H. 94_testbank_leeg_breedbeeld.jpg
C.T.H. 146_Vw_Tiguan_20_tdi_184_pk_380_nm_foto_banner.jpg
C.T.H. 141_Volvo_C70_20_d_150_pk_350_nm_Foto.jpg
C.T.H. 143_Mazda_6_22_SkyactivD_175pk_420nm_foto.jpg
C.T.H. 106_AUDI_A3_2010_FOTO.jpg
C.T.H. 129_Werkplaats_met_mobilhome-1.jpg
C.T.H. 144_Mercedes_Cla_18_Cgi_122_pk_200_nm_foto.jpg
C.T.H. 145_buiten_foto_met_meest_bmw.jpg
C.T.H. 132_porsche_panamera_.jpg
C.T.H. 126_MAN_TRUCK_TGX_440PK_2100NM_FOTO.jpg
C.T.H. 140_Opel_Insignia_2014_reklame.jpg
C.T.H. 148_Logo_2017_klein.png
C.T.H. 128_FIAT_DUCATO_MOBILHOME_FOTO.jpg
C.T.H. 55_BUREEL_ONDER.jpgChiptuning Toyota Landcruiser 4.5 D4d Vermogentuning en EcoTuning

terug naar overzicht

Bekijk de rijervaringen van Toyota


CTH Chiptuning
 
De hier weergegeven vermogen test is van een chiptuning op de Toyota Landcruiser 4.5 D4d die op de foto staat, deze test kan verschillen met de door ons opgegeven vermogen winst dit doordat wij alles per auto op maat en op wens van onze klanten aanpassen.

C.T.H.Chiptuning voorziet uw Toyota Landcruiser 4.5 D4d van een op maat geschreven en degelijk op onze vermogen bank geteste software.

C.T.H. Chiptuning is nu eenmaal gekend om zijn hoogwaardige software aanpassing voor VERMOGENTUNING op uw Toyota Landcruiser 4.5 D4d, dit wordt bij ons dan ook telkens opnieuw op onze eigen 4x4 gekoppelde vermogen testbank getest.

Door de meer dan 20 ervaring in Toyota Landcruiser 4.5 D4d software aanpassingen en AUTOTUNING heeft C.T.H.CHIPTUNING dan ook zeer veel ervaring opgedaan.

Omdat wij de software van uw Toyota Landcruiser 4.5 D4d door en door kennen, dit door jarenlang VERMOGENTUNING en ECO-TUNING te testen. In eerste instantie op de testbank , nadien door onze klanten die hun auto vele jaren en kilometers getest hebben op de weg.(Wij zien deze dan ook telkens met vervanging of vernieuwing van hun voertuig bij ons terug op bezoek komen)

C.T.H.CHIPTUNING biedt dan ook voor de meeste modellen van Toyota Landcruiser 4.5 D4d 4 varianten van een software tuning aan.


Momenteel niet beschikbaar

Momenteel is er geen chiptuning beschikbaar voor uw type wagen. We kunnen u wel een externe ECO-MASTER module aanbieden.

Extra informatie

Tuning van de Toyota D4d motor gaat anders in zijn werk dan bij vele Europese diesel motoren.

 

De Computer (ECU) van Toyota is van Japanse makelij (Denso), in deze computers zit een processor die door de japanners zo goed is beveiligd dat het onmogelijk is om deze via een OBD (On Board Diagnose) de software te kunnen uitlezen. Als de Toyota software niet kan worden uitgelezen dan is het ook niet mogelijk om een aangepaste tuning software maken. De Denso computer (ECU) van de Toyota is dus beveiligd tegen Chiptuning.

Het open maken van de Toyota Computer om zo met een slimmigheidje de software alsnog wel te kunnen uitlezen (via BDM) werkt ook niet. Toyota heeft dit zeer goed beveiligd.

Ondanks dat wij de software data bij de computer van de Toyota niet kunnen uitlezen, kunnen wij onder de motorkap wel de data meten als de motor draait. Door met een data-reader alle motor data op te slaan kunnen wij zo de werking van de motor software van uw Toyota D4d in kaart brengen. Een zeer nauwkeurige bezigheid die de basis is voor onze externe Eco-Master module die straks een gedeelte van de besturingsdata aanpast zodat uw Toyota d4d meer vermogen, een hoger koppel en een lager brandstofverbruik krijgt, tot wel 13% minder verbruik.

 

C.T.H. CHIPTUNING heeft hier in samenwerking met Ventura een oplossing voor bedacht. Met de externe Eco-Master module voor uw Toyota kan deze toch prima getuned worden.


Een software tuning wordt bij C.T.H. voor elke auto perfect op maat en per auto gemaakt.

Wij houden dan ook rekening met het gebruik en staat van uw auto.(km stand,trekken van aanhanger of caravan, enz.)

Dit alles wordt dan ook telkens opnieuw getest op onze zeer hoogwaardige gekoppelde 4x4 vermogentestbank.(dit is dan ook de enige manier om echt maatwerk te leveren)

Wij zetten er dus niet even snel nieuwe software op.(zoals de meeste tuners dit even snel doen)

Onze 20 Jaar ervaring speelt natuurlijk een grote rol voor onze kwaliteit en kennis.

 Bekijk de rijervaringen van Toyota

Hebt u nog bijkomende vragen of wenst u een officiële prijs offerte via een E-mail dan ontstaan er nooit onenigheden over de afgesproken prijs, vul hiervoor even het onderstaand contact formulier in:

Persoonlijke informatie

Auto informatie

Gelieve alle gegevens correct in te vullen zodat wij weten om welk voertuig het gaat zodat wij een correcte aangepaste offerte kunnen maken.

Gewenste tuning

Type tuning Vestiging
Tuning test

Vraag

Stel hier u specifieke vragen en of wensen zodat wij perfect weten wat u voor ogen hebt.

Afspraak

Ik wens een afspraak met CTH.